Natura naturata

Detali paieška


Baobabų aliejus

sausos odos priežiūrai

Plačiau

Į palyginimą

46,00 Lt


Prekės kodas: 116

Pastaba: Šiuo metu neturime


Dėmesio! Pigiau dėl besibaigiančio galiojimo termino (geriausias iki 2012 birželio galo). Tačiau žinotina, jog pagal galiojančius teisės aktus produkto galiojimas nesibaigia ties nurodyta konkrečia galiojimo data.

Grynas aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdų iš bene geriausiai žinomo Afrikos medžio kiaušinio formos vaisiaus sėklų.

"Gyvas" žemesnėje temperatūroje virstantis tirštu ir matiniu - tai yra geriausios kokybės nerafinuoto aliejaus požymis.

Priklausomai nuo sezono, aliejus esti nuo balkšvos iki rusvos ar net rausvos spalvos.

Šis aliejus lengvai ir greitai, nepalikdamas nemalonaus riebumo jausmo, absorbuojasi per odą, yra itin drėkinantis, minkštinantis bei raminantis, didinantis odos elastingumą, jame gausu vitaminų A, D, E ir F.

Vitaminai A ir F (polinesočiosios riebalų rūgštys) įtakoja ląstelių regeneracijos procesus, o vitaminas E veikia kaip antioksidantas, padedantis kovoti su senėjimu.

Baobabų aliejus susideda iš sočiųjų (33%), mono-nesočiųjų (36%) ir poli-nesočiųjų (31%) riebiųjų rūgščių, yra pusiau skystas, gelsvai auksinio atspalvio, turintis labai švelnų kvapą.

Rekomenduojama. Baobabų aliejus nekemša porų, jis puikiai tinka sausos, nualintos, pažeistos, egzemos paveiktos odos, o taip pat ir plaukų priežiūrai.

Laikoma, jog baobabų aliejus palengvina skausmą nuo nudegimų.

Naudojimas. Naudojamas vienas arba būdamas pakankamai riebus sumaišytas su kitais aliejais vietoje kūno odos drėkintojo ar veido kremo - tereikia ant drėgnų delnų paskirstyti vieną du lašelius aliejaus ir juo tepti odą. Tokiu būdu naudojamas ir odos tipui tinkamai parinktas aliejus nekemša porų ir "neblizgina" odos, o atvirkščiai - puikiausiai susigeria į odą, drėkindamas ir maitindamas ją.

 

Sudėtis: baobabų sėklų aliejus (Adansonia digitata)

  • Susijusios nuorodos: Šią prekę taip pat galite įsigyti Gedimino vaistinėje, esančioje adresu Gedimino g. 34, Kaunas
Nuo Komentaras
Inga Ibėnienė
2012-02-21
Šis aliejus ypač tinka vasarą, po pasideginimo pajūryje - oda puikiai atsigauna. Bent jau mūsų šeimai labai patiko.

Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.

  Prekių krepšelis

Tuščia

KARŠTOS NAUJIENOS!

1. Norintys už prekių pristatymą mokėti 5lt, tolimesniuose užsakymo žingsniuose rinkitės prekių pristatymą paštu (nuo 100lt - pristatymas NEMOKAMAS)!

2. Kaupkite savo nuolaidą (daugiau apie tai Taisyklėse)!

3. Patarimai, diskusijos, mūsų pačių patirtis - junkitės prie mūsų Facebook'o puslapio, kurio nuorodą rasite el. parduotuvės kairėje.

4. Išbandykite mūsų išskirtines skutimosi priemones , kurių dėka tikrai pajusite skirtumą!

5. Mūsų platinama AKAMUTI produkcija ir vėl Beauty Awards 2010, Platinum Awards 2011 bei Green Parent Beauty Awards 2011 nugalėtoja!

Naujienlaiškis