Natura naturata

spacespace
Detali paieška
Facebook

Monoi de Tahiti® aliejus (originalus)

aksominis švelnumas, jausmingumas ir geismas

Plačiau

Į palyginimą

24,00 EUR


Prekės kodas: 1019

Šiuo metu turime: 5 vnt.


Savo aromatu, būdingu tik tikrajam Monoi, pakerėjęs aliejus. Tokio ryškaus, visiškai natūralaus kvapo, kokio dar netiko sutikti mūsiškėje eko rinkoje. Oda ištepta šiuo aliejumi kvepia taip, jog būtų nuodėmė kažkuo kvėpintis papildomai.

Sodrus, turtingas, rafinuotas gardenijų, persipinusių su tuberozų ir obels žiedų kvapo užuominomis, aromatas ypač vertinamas brandesnių moterų. Gardenijos dažnai siūlomos veiklioms moterims.

Gardenijų kvapas byloja apie aksominį švelnumą, prabangą ir geismą. Šis aromatas pabrėžia moters jausmingumą, yra sunkesnis nei kitų gėlių kvapai. Puikiai tinkantis romantiškiems pasivartymams lovoje...

Gardenijos yra vietinės Taičio salos gėlės, šios juodo smėlio paplūdimiais garsėjančios salos simbolis, kurių egzotišku subtiliu aromatu pripildyta visa Prancūzijos Polinezijos gamta...

Monoi (tariama Mah - noy) yra senovinis taitiečių žodis, reiškiantis „kvapnus aliejus".

Monoi de Tahiti® - tai Taičio gardenijos žiedų fitolis (ištrauka) kokoso riešutų aliejuje. Maceravimas - vienas seniausių aromatinių medžiagų išgavimo būdas. Gaminant Monoi de Tahiti, gardenijų žiedai yra pamerkiami į aliejų, kuris palengva iš jų „ištraukia" kvapiąsias ir gydomąsias medžiagas - taip maceravimo proceso metu gaunama nuostabiausia ištrauka...

Daugiau nei 2000 metų tradicijas turintis polineziečių kosmetinis aliejus Monoi de Tahiti® iš moderniųjų odos priežiūros priemonių išsiskiria savo unikalumu bei egzotiškumu.

Monoi aliejus kaip grožio, plaukų ir odos priežiūros priemonė jau šimtmečius naudojamas Prancūzijos Polinezijoje. Giliai Ramiojo vandenyno pietinėje dalyje esančiose pasakiško grožio Taičio salose vietinės moterys kasdienei odos bei plaukų priežiūrai per amžius naudoja Monoi de Tahiti®...

Atkreipkite dėmesį, jog šis aliejus nėra sintetiniu gardenijų aromatu dezodoruotas kokosų aliejus, o tikrasis Monoi de Tahiti® A.O. - grynas botaninis atogrąžų produktas, kuriame nėra jokių sintetinių priedų ar konservantų, ir kuris gaminamas Taityje (Prancūzijos Polinezijoje), griežtai laikantis Appelation d'Origine - tradicinio gamybos būdo ir vietos reikalavimų.

! Mūsų siūlomas Monoi aliejus tiekiamas firminėje pakuotėje, paženklintoje specialiu ženklu, patvirtinančiu kilmės vietą, vadinamuoju A.O. (Appelation d'Origine). Šis ženklas padės atskirti tikrąjį Monoi aliejų nuo aliejaus pakvepinto sintetiniu gardenijų aromatu arba nuo produktų, kuriuose tikrojo Monoi tėra keli procentai.

Svarbu! Monoi aliejui, kaip ir grynam kokosų aliejui, būdinga dvejopa konsistencija. Jis kietėja esant žemesniai temperatūrai, bet prie maždaug 24 laipsnių šilumos tampa skystas ir skaidrus, tačiau jo savybės nuo to visiškai nekinta.

Taigi prie žemesnės temperatūros Monoi yra sviesto konsistencijos, o aukštesnėje - visiškai skystas, t.y. tai, kas būdinga būtent kokosų aliejui.

Jeigu patalpoje nėra daugiau nei 24 laipsnių šilumos, Monoi aliejų suskystinsite minutei buteliuko dugną ar iki pusės įstatę į karštą vandenį.

 

Žemiau pateiktos Monoi de Tahiti® aliejaus naudingosios ir gydomosios savybės būdingos tik aukščiausios kokybės tikrajam Monoi de Tahiti® aliejui.

Monoi de Tahiti® aliejus odai

Saulėtoje Polinezijoje Monoi de Tahiti® yra laikomas geriausiu sausos odos „priešnuodžiu".

Monoi aliejuje gausu antioksidantų, vitamino E (Alpha Tocopherol), lauro rūgšties (Lauric Acid), šis aliejus stabdo laisvųjų radikalų susidarymą, tai puikus odos minkštintojas, padedantis išvengti odos senėjimo ir raukšlių, strijų atsiradimo.

Monoi aliejus gerina egzemos, dermatito paveiktos odos būklę. Jis drėkina išsausėjusias kūno vietas, o įsigėręs į odą natūraliai šiek tiek saugo nuo žalingo saulės poveikio. Monoi aliejus puikiai tinka ir prieš, ir po saulės vonių - jis suteikia odai lygesnį įdegį, be to sudrėkina ir pamaitina saulės sudirgintą odą.

Monoi aliejumi galite išsitepti kūną po maudynių vonioje kol odos poros dar atsivėrę vietoje įprasto kūno pienelio, jis sudrėkins ir suminkštins jūsų odą, o kvapnus aromatas pavergs jūsų širdis ir jūs nebenorėsite atsisakyti šio malonaus įpročio.

Monoi aliejus gali būti naudojamas vietoje veido ir dekoltė kremo - tereikia sudrėkinti delnus, juose paskirstyti kelis lašelius aliejaus ir patepti odą.

Monoi aliejus tinka visų tipų odai, taigi jis neabejotinai gali būti naudojamas ir kaip vaikų odos priežiūros priemonė.

Monoi taip pat yra puikus masažų aliejus.

Monoi aliejus, nepalikdamas nemalonaus riebumo pojūčio, puikiai įsigeria į odą, dėl ko oda tampa glotni ir minkšta. 

 

Monoi de Tahiti® aliejus plaukams ir galvos odai

Reta polinezietė neturi gražių plaukų - Polinezijos moterys įpratusios kasdien plaukus įtrinti Monoi aliejumi.

Monoi aliejus panašiai kaip odą veikia ir plaukus. Jis juos suminkština, išlygina plauko sieneles, padeda atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina galvos odą.

Monoialiejaus kaukių naudojimas padeda nuo pleiskanų. Šis aliejus puikiai tinka ir sausų, skilinėjančių plaukų galiukų priežiūrai.

Ištepkite plaukus ir/ar galvos odą Monoi aliejumi ir palikite kelioms valandoms. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą, aliejumi išteptus plaukus palikite per naktį. Norint išskalauti plaukus, patariama plaukus ištrinkti šampūnu jų pradžioje nesudrėkinus. 

Monoi taip pat galima naudoti ir kaip neišplaunamą plaukų balzamą. Užlašinkite kelis lašus aliejaus ant šukų ir perbraukite jomis plaukus - jie taps glotnūs ir gardžiai dveks gardenijų aromatu.

 

Sudėtis: Monoi de Tahiti aliejus - nieko daugiau!

Pirkėjų komentarų dar nėra.

Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.

  Prekių krepšelis

Tuščia

KARŠTOS NAUJIENOS!

1. NAUJIENA  - rožinis kvarco  ir žalsvas nefrito voleliai veido masažui!

2. Išmėginkite išskirtinius Naturatos produktus, tokius vienintelius LT - išsuktą taukmedį, Monoi, kakavos sviestą!

3. Mūsų skystas juodasis muilas pateko į GB leidinio "Daisy green magazine" mėgstamiausių natūralių produktų sąrašą!

4. Kaupkite savo nuolaidą (daugiau apie tai Taisyklėse)!

5. Patarimai, diskusijos, mūsų pačių patirtis - junkitės prie mūsų Facebook'o puslapio, kurio nuorodą rasite el. parduotuvės kairėje.

6. Mūsų platinama AKAMUTI produkcija ir vėl Platinum Awards 2016 bei Green Parent Beauty Awards 2018 nugalėtoja!

Naujienlaiškis

bottom