Natura naturata

spacespace
Detali paieška
Facebook

Kamelijų aliejus

Japonijos moterų grožio paslaptis

Plačiau

Į palyginimą

10,50 EUR


Prekės kodas: 1042

Šiuo metu turime: 13 vnt.


Tai egzotiškas ir brangus japoniškas aliejus. Šalto spaudimo, spaudžiamas senuoju tradiciniu metodu iš japoninės kamelijos gėlių sėklų. Nepainiokite su Camellia sinensis kamelijų aliejumi, nes šis aliejus spaudžiamas ne iš kininių arbatmedžių/Camellia sinensis, o japoninių kamelijų/Camellia kissi gėlių sėklų!

Kamelijų aliejus Japonijoje naudojamas nuo neatmenamų laikų. Tai pagrindinė geišų odos, plaukų, nagų priežiūros priemonė ir jų grožio paslaptis.

Aliejuje gausu Omega 9 ir kolageno, kurie svarbūs ląstelių regeneracijai ir odos elastingumui palaikyti. Jame taip pat didelis kiekis vitaminų A, B, C & E ir polifenolių, kurie veikia kaip antioksidantai, saugodami odą nuo laisvųjų radikalų.

Kamelijų aliejuje gausu oleininės rūgšties (Omega 9), t.y. apie 80-85%, kai tuo tarpu extra virgin alyvuogių aliejus jos turi apie 77%, o emu aliejus – apie 40%. Būtent dėl šios priežasties kamelijų aliejus laikomas skvarbiausiu, pasiekiančiu giliausius odos sluoksnius aliejumi visų kitų tarpe!

Lengvas, vos gelstelėjęs, veik bekvapis, nepaliekantis riebumo jausmo, greitai ir lengvai absorbuojasi į odą.

Rekomenduojama. Naudojamas veido ir kūno odos, paakių, dekote, plaukų, nagų priežiūrai.

Tinka visiems odos tipams, bet ypač brandžiai, sausai. Dėl savo lengvos tekstūros tinka mišriai odai prižiūrėti, nekemša porų.

Dėka sudėtyje esančio didelio kalogeno kiekio mažina strijų, randų žymes, ramina paraudusią, gydo dermatito, aknės pažeistą odą, gerina odos tekstūrą, efektyviai drėkina ją.

Apsaugo nuo saulės spindulių.

Kamelijų aliejus puikiausiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, įtrintas į galvos odą skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukuojančius. Gali būti naudojamas plaukų galiukams.

Naudojimas. Aliejų tepti ant sausos arba drėgnos, pvz., gėlių vandeniu apipurkštos, odos.

 

Sudėtis: kamelijų aliejus (Camellia Kissi Seed Oil)

Pirkėjų komentarų dar nėra.

Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.

  Prekių krepšelis

Tuščia

KARŠTOS NAUJIENOS!

1. NAUJIENA  - žalsvas nefrito volelis veido masažui!

2. Išmėginkite išskirtinius Naturatos produktus, tokius vienintelius LT - išsuktą taukmedį, Monoi, kakavos sviestą!

3. Mūsų skystas juodasis muilas pateko į GB leidinio "Daisy green magazine" mėgstamiausių natūralių produktų sąrašą!

4. Kaupkite savo nuolaidą (daugiau apie tai Taisyklėse)!

5. Patarimai, diskusijos, mūsų pačių patirtis - junkitės prie mūsų Facebook'o puslapio, kurio nuorodą rasite el. parduotuvės kairėje.

6. Mūsų platinama AKAMUTI produkcija ir vėl Platinum Awards 2016 bei Green Parent Beauty Awards 2018 nugalėtoja!

Naujienlaiškis

bottom